Σεισμοσ Αιγιο / ΑΙΓΙΟ - NewsIT / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου.

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμοσ Î'ιγιο : Seismos Sto Aigio Otan O Egkelados Afhse
Σεισμοσ Î'ιγιο : Seismos Sto Aigio Otan O Egkelados Afhse from www.news247.gr
Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ . Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας .

Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ .

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου. Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ . ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. Σεισμός μεγέθους 4.2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Σεισμός στην Î'θήνα | Î'ίντεο ντοκουμέντα από τον εγκέλαδο
Σεισμός στην Î'θήνα | Î'ίντεο ντοκουμέντα από τον εγκέλαδο from www.startmediacorfu.gr
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου. Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός μεγέθους 4.2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο αίγιο. Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ .

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 . Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου . ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ . Σεισμός μεγέθους 4.2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου. Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου . Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,.

Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στο Î'ίγιο - Notospress.gr
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στο Î'ίγιο - Notospress.gr from cdn.np-media.gr
×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 . Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές.

×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου . Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 . Ο χάρτης με το επίκεντρο του σεισμού στο αίγιο. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Η δόνηση σημειώθηκε στις 02:48 τα ξημερώματα της τετάρτης και είχε επίκεντρο 1χλμ . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ,. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Σεισμός μεγέθους 4.2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο αίγιο.

Σεισμοσ Αιγιο / Î'ΙÎ"ΙΟ - NewsIT / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου.. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 14χλμ βόρεια του αίγιου πριν από λίγο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο. Σεισμός μεγέθους 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το αίγιο και τις γύρω περιοχές. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 51 χλμ σύμφωνα με την αναθεωρημένη . Σεισμός 4,2 ρίχτερ στο αίγιο.

0 Response to "Σεισμοσ Αιγιο / ΑΙΓΙΟ - NewsIT / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια από το κέντρο του αιγίου."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel